CALENDARUL EVENIMENTELOR COMUNITARE – Bacau 2017

Fundatia Interetnica pentru Cultura si Arta “Ion Ghelu Destelnica” în parteneriat cu Universitatea “George Bacovia” din Bacau va invita vineri, 8 iulie, la o dezbatere publica cu tema “CALENDARUL EVENIMENTELOR COMUNITARE – Bacau 2017”.

Evenimentul va avea loc la Universitatea “George Bacovia” din Bacau, începând cu ora 13.00.

Prima parte a întâlnirii va fi dedicata unei scurte prezentari a conceptului de “Calendar al Evenimentelor Comunitare”, cu avantajele existentei unui astfel de calendar la nivelul municipiului si cu exemplele de bune practici utilizate la nivel national.

În cea de a doua parte a întâlnirii, participantii vor fi invitati sa contribuie cu sugestiile lor la schitarea unei propuneri de Calendar al Evenimentelor Comunitare pentru anul 2017.

Ultima parte a întâlnirii va fi dedicata discutiilor libere si concluziilor.

Expunerea conceptului, exemplele de bune practici, precum si concluziile trase de participanti în cadrul sectiunii discutiilor libere vor fi consemnate de catre Fundatia noastra într-un document de pozitie ce va fi trimis pe email fiecarui participant. Documentul de pozitie va fi corectat în functie de raspunsurile pe email ale participantilor. Versiunea finala a acestuia împreuna cu schita de Calendar al Evenimentelor Comunitare vor fi transmise catre Consiliul Local Bacau.

Speram ca implicarea activa sa devina o modalitate optima de a identifica impreuna evenimentele aflate in complementaritate, nu in concurenta. Bacaul trebuie sa redevina o mare familie.
De la bacauani, pentru Bacau!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.